Vanyovszki Maria_coach_budapest_life_coa

ARCULATI TANÁCSADÁS

PERSONAL BRANDING

Hogyan épül fel a szolgáltatói, vállalkozói arculat

Milyen eszközök segítenek abban, hogy megmutasd az egyediséged és kifejezd a sokoldalúságod?

 

Hogyan támogathatja a vizualitás a hivatást, a gazdasági célkitűzéseket

Milyen lehetőségeid vannak arra, hogy a legszebb éned, a legjobb formád mutasd meg a világnak?

SZEMÉLYES MÁRKA

 • az ember maga

 • a külső megjelenés

 • az interneten fellelhető tartalmak

 • nyilatkozatok, cselekedetek és egyéb megnyilvánulások

 • A személyes brandépítés az egy személy körül összpontosuló vállalkozások, szolgáltatások alapkövetelménye. 

 • Az ember maga fontosabb, mint a logó: hogy néz ki, mit sugároz, milyen nyilatkozatokat tesz, interneten mi lelhető fel róla.

 • Az arculat kialakításának alapja, hogy a személy tisztában legyen önmagával: ki ő, mik az erősségei, mit akar közvetíteni, ki a célközönsége. A coaching folyamat segít ezeknek a meghatározásában.

 • Erre épülve alakítható ki az ideális design, a hiteles külső megjelenés, a stílus és a képi anyag.

 • A vállalkozói arculat összehangolása: webdesign, logó, közösségi média tartalmak, színek, fotók, videók, személyes megjelenések. 

 • Az arculat kialakítása során olyan hiteles képet alkotunk, ami maximálisan támogatja az emberi és gazdasági célkitűzéseket.

 • A folyamat olyan élmény, melynek során felfedezed és megmutatod a legjobb formád, hogy egyre bátrabban éld meg a világban azt, aki vagy.

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Studio Photographer

FOTÓZÁS

A személyes brandépítés mára begyűrűzött minden dolgozó ember világába. Akár vállalkozásod van, akár alkalmazottként tevékenykedsz, ma már elengedhetetlen, hogy professzionális fotókkal légy jelen rendszeresen, minden felületen. 

 

Fontos, hogy a rólad megjelenő képek közvetítsék azt a sokoldalúságot, ami téged és a munkádat jellemez.

Tapasztalt, profi csapatommal a legjobb formád, a legszebb éned mutatjuk meg. 

Mindeközben arra is figyelünk, hogy a portrék önazonosak maradjanak és maximálisan támogassák a célkitűzéseidet

Amikor lefoglalod a fotózást, nemcsak egy üzleti portréfotózást kapsz, hanem egy olyan élményt, melynek során megéled a legszebb éned, ami segít elfogadni és megszeretni, aki vagy.

VIDEÓK KÉSZÍTÉSE

Tudtad, hogy a webes forgalom 74%-át a videók tették ki már 2017-ben is? Hogy a Facebookon 500 millió felhasználó néz videókat nap mint nap? Hogy ha egy hírlevélben videó található, 200-300%-kal nő az átkattintási arány?

 

Az utóbbi egy évben hatványozott mértékben erősödött fel az online tér, a közösségi média és ezen belül a videó szerepe. Az emberek hangulatokra, érzelmekre, életérzésre vágynak. A kép és hangélmény összhangja mindennél hatékonyabb közvetítője az információknak.

 

Egy jó videó a hét minden napján, 24 órában dolgozik helyetted. A videó a vírusmarketing egyik leghatékonyabb eszköze, sokkal szívesebben osztunk meg egy frappáns, nem túl hosszú videót, mint egy cikket.


Akár szolgáltatásod, akár terméked van, ma már elengedhetetlen, hogy rendszeres videókkal jelenj meg.

 

Ha videótartalmaiddal szeretnél kitűnni, bízd profi, tapasztalt csapatunkra.  

Vanyovszki_Maria_coach_budapest_video_3.
Fashion Rail

Öltözködési tanácsadás

Üzleti vagy privát jellegű fotózásod lesz? Interjúhoz, weboldalra vagy közösségi média felületekre szeretnél változatos képeket, amin nemcsak jól nézel ki, de tükrözi sokoldalú éned is? Eseményre vagy hivatalos és egyrészt nem tudod, mi a protokoll szerinti viselet, másrészt "nincs egy rongyod sem"? 

 

Az öltözködési tanácsadás a megoldás ezekben a helyzetekben.

Vallom, hogy az öltözékünk elsődleges kommunikációs eszközünk. Mielőtt megszólalunk, külső megjelenésünkkel máris nagyon sokat mondtunk magunkról. Ezért nem mindegy az, mit és hogyan viselünk.

Az öltözékek összeállításánál az is fontos szempontom, hogy a megbízó ne csak jól nézzen ki, de maradjon önazonos, jó érzéssel és örömmel viselje a választott darabokat. A fotózáson akár végig segítek a pózokban is.

VÉLEMÉNYEK

"Férfiként a ruhavásárlás nem volt egyszerű feladat nekem. Mária változtatott ezen néhány éve. A vele közösen megvett darabokat azóta is szeretem, és jól érzem magam bennük. Megfizethető, klasszikus öltözékek, amik nemcsak az adott évszakban divatosak, hanem időtállóak. Ezen kívül megmentett néhány hibától és megerősített azokban a dolgokban, amiket jól gondoltam.

Köszönöm még egyszer!”

Till Zoltán, utazoltan.hu

Elérhetőség:

Vanyovszki Mária

Üzenet küldése:

Köszönöm az üzenetet! Hamarosan válaszolok.