Vanyovszki_Maria_coach_budapest_life_coa

A COACHINGRÓL

Mi a coaching?

 • Egy támogató folyamat, ami bármilyen élethelyzetben a segítségedre van.

 • Egy irányított beszélgetéssorozat, amelynek során aktuális élethelyzeteidre, dilemmáidra, problémáidra egy új nézőpontból tudsz ránézni.

 • Egy önismereti út, ami már folyamatában tele van olyan felismerésekkel, amik segítik a döntési helyzeteidet és a változásaid megélését. 

 • Egy fejlődési folyamat, melynek köszönhetően hatékonyabbá válik a kommunikációd, és javul az emberi kapcsolataid minősége is. 

 • Egy örömteli út, ami megerősít személyedben, hogy bátrabban és magabiztosabban éld a legjobb életed.

Kiknek ajánlott?

 • Akik meglévő élethelyzetükön – elakadás, stressz, munkahely, életvitel, karrier, párkapcsolat - szeretnének változtatni, de félnek, ill. nem érzik magukat elég erősnek.

 • Akik egy kívülről jött radikális változásban elveszettnek érzik magukat, nem találják a helyüket.

 • Akik úgy érzik, nem haladnak előre.

 • Akiknek életszakaszok átmeneteinél van igényük támogatásra, megerősítésre: életkezdési dilemmák, társkeresési nehézségek, életközepi válság.

 • Akiknek van egy álmuk, vágyuk, de nem tudják, hogyan vágjanak bele.

 • Keresőknek, legyen az boldogság, biztonság, kaland, szeretet, lelki béke.

Vanyovszki_Maria_coach_budapest_lelki_be

A coaching főszereplője te vagy: a vágyaid, az álmaid, a képességeid, a készségeid, a tudásod, a tapasztalataid.

A coaching folyamat során kérdéseimmel, kreatív eszközökkel és hatékony technikákkal segítelek abban, hogy azt az egyedi csoda mixet, aki te vagy, jobban megismerd, elfogadd, megszeresd és kiaknázd.

Mi történik a coaching során?

Célkitűzés

Ránézünk a jelenlegi helyzetedre, megfogalmazzuk, hogy mi az, amin változtatni szeretnél, mi a célod, amin dolgozni akarsz, és ezek alapján elindulunk a fejlődésed útján.

Feltérképezés

Feltárjuk az eddigi működésed mozgatórugóit, megnézzük a nehézségeid. Tudatosítjuk az erősségeid és átvesszük, hogy mik a számodra fontos értékek. 

Megerősítés

Kreatív eszközök és technikák segítségével megerősítjük a személyiséged, felszínre hozzuk további képességeidet és feltárjuk az előtted álló lehetőségeket.

Építkezés

A megvalósításra összpontosítunk, akár kis lépésekről, akár nagy változtatásokról legyen szó. Helyzeteket modellezünk, a kihívásokból tanulunk, a sikereket megünnepeljük.

Támogatás

A folyamat főszereplője, cselekvője te vagy, segítődként veled vagyok,  támogatlak, biztatlak, inspirállak, hogy a motivációd fennmaradjon és új erőforrásokhoz nyúlhass.  

Eredmény

A coaching egy olyan önismereti, fejlődési út, ami már folyamatában segíti a boldogulásod, hogy aztán önmagadban megerősödve, bátran, magabiztosan éld a legjobb életed.

 

COACHING SZOLGÁLTATÁSAIM

LIFE COACHING

Az életvezetési coachingban a személyes és a szakmai fejlődéseddel egyaránt foglalkozunk. Átbeszéljük a magánéleti, párkapcsolati, hivatásbeli kihívásokat, feltárjuk az előtted álló lehetőségeket és felkészülünk a változásokkal járó boldogságra és lelki békére.

VÁLLALATI COACHING

Az üzleti coachingban a szakmai fejlődésre, a hatékonyságra, a munka örömére koncentrálunk. A képességek tudatosításával és felerősítésével újraértékeljük a szerepeidet és megteremtjük azt az elégedett, jó érzést, amiért érdemes felkelni.

MENTORÁLÁS

A mentorálás egy pártfogó, támogató folyamat, amelynek során szakmai és lelki célkitűzéseiden egyaránt dolgozunk, és felkészülünk a változásokra. Konkrét tanácsokkal, javaslatokkal járulok hozzá a fejlődésedhez.

ONLINE COACHING 

Az online coaching egy új lehetőség azoknak, akikkel más országban, városban élünk.

 

Az online coaching elterjedését a járványhelyzet felgyorsította, létjogosultságát felerősítette. Egyre többen igénylik a támogatást az otthonba zárt körülmények között és ők is az online lehetőséget választják akkor is, ha egy városban élünk.. 

Kényelmes, biztonságos és hatékony!

Az idei év tapasztalatai alapján a folyamat tökéletesen működik gépen keresztül is: nemcsak a kérdésfelvetések, a kommunikáció, az eszközök, a technikák, de a két ember, az ügyfél és a coach egymásra hangolódása is. 

Elérhetőség:

Vanyovszki Mária

Üzenet küldése:

Köszönöm az üzenetet! Hamarosan válaszolok.