top of page
Keresés
  • Szerző képeMaria Vanyovszki

Kívánj januárban, hogy teljesüljön áprilisban!

A január tökéletes időszak a felkészülésre. Az előző év fáradtságának és az új év lendületének furcsa keverékében létezve ideális alkalom ez arra, hogy miközben befelé figyelünk, álmodjuk meg a lehetőségeinket.


Tavaly ilyenkor arról írtam, hogy miért a január a legkevésbé alkalmas időszak a változásra. Ilyenkor ajánlott inkább időt szánni a nyugalomra, a befelé figyelésre, ami egyben felkészülést is jelent. A belső munka, a magadra való figyelés hozza el azt a lendületet, amivel tavasszal, a természet újraéledésével az ember is újult erőkkel vághat bele saját élete teremtéseibe.


Ez a csendes időszak alkalmas arra, hogy összeírd a kívánságaid, a vágyaid, és kidolgozd a céljaidhoz vezető terveket.

A kívánságteljesítő meditációt azoknak készítettem, akik tudatos teremtéssel akarják alakítani életüket és ehhez rendszeres motivációt is keresnek.


A hanganyag által vezetett elmélyülés segít vizualizálni a vágyakat, támogatja a kapcsolódó tettek megtervezését és hozzájárul a motiváció fenntartásához.Érdemes hetente legalább egyszer meghallgatni. A tudatos teremtés végtelen lehetőségeinek megtapasztalásával és a motivációd fenntartásával így egyre több álmod, vágyad, kívánságod valósíthatod meg.


Amennyiben úgy érzed, egy coach támogatásával még hatékonyabban tudod építeni magad, várom megkeresésed:


Vanyovszki Mária

maria.vanyovszki@gmail.com

____________ Nyitókép: SarahRichterArt

Comments


bottom of page