top of page
Keresés
  • Szerző képeMaria Vanyovszki

Szeretne új szintre lépni vállalkozóként?

Erre a kérdésre minden vállalkozó válasza az, hogy: IGEN. Az ehhez szükséges lépéseket megtenni azonban kifejezetten nehéz. A pénzügyi korlátok, a versenypiaci elképzelések és kommunikációs kihívások Bermuda háromszögében valós megoldást a vállalkozó egyéni fejlődése ad.


A vállalkozói magány mára közismert fogalommá vált. Egy vállalkozó állandóan olyan helyzetekkel szembesül, amiket nem tud, vagy nem elég átbeszélnie a családtagokkal vagy az alkalmazottakkal.


A mindennapok teendői között arra sem tud egyedül rálátni, hogy a személyében és a piacban rejlő további potenciális lehetőségeket átlássa.


Nyolc évvel ezelőtt a saját bőrömön tapasztaltam ezeket az állapotokat, amikor alkalmazottból a vállalkozói lét felé fordultam. Pontosan tudom, milyen sokat számít ilyenkor egy külső szakember, egy coach, akivel a vállalkozó professzionális keretek között egészen új aspektusból láthat rá magára, a környezetére, az ügyeire, az előrelépési és bővülési lehetőségeire.

Személyes és szakmai tapasztalataimra alapozva 2020 óta coachként is támogatom a hozzám forduló vállalkozó, vagy vállalkozni készülő ügyfeleimet.


Kikkel dolgozom?

Fejlődni vágyó vállalkozókkal, vagy vállalkozni készülőkkel, akik szeretnének elindítani egy üzletágat, fejlesztenék a kommunikációjukat, növelnék a bevételeiket stb.


Ügyfeleim - bár néha ők maguk még nem is tudják - mind inspiráló személyek, akik hatással vannak a világra, vagy arra készülnek, hogy hatással legyenek. Elkötelezett és izgalmas személyiségek, akik termékeikkel és/vagy szolgáltatásaikkal hozzájárulnak egy szebb élethez.


Hogyan dolgozom?

Rendszeresen, hetente, kéthetente vagy havonta találkozunk személyesen vagy online, amikor a vállalásokat átbeszéljük, a tervet nyomon követjük és a változó igények szerint formáljuk. Az ülések között e-mailben tartjuk a kapcsolatot, hogy a fejleményekről és a vállalásokról egyeztessünk, amikre visszajelzéseket adok. Kezdő vállalkozóknál külön hangsúlyt fektetünk a piacismeretre, az árazásra és a kommunikáció fejlesztésére.


Igény esetén üzleti tanácsokat is adok, elsődlegesen ugyanakkor a célok eléréséhez szükséges készségeket fejlesztjük, továbbá az egyéni fejlődést coaching módszerekkel, empatikus figyelemmel és erős kérdésekkel érjük el, amik segítenek új szemmel nézni a vállalkozásra és az élet egyéb területeire.


A munkám legfontosabb részei: a víziók megfogalmazása, a célok kitűzése, a fókusz fenntartása, a tervek alakítása, az üzleti tapasztalatok átadása, a kommunikáció fejlesztése, a következő lépések meghatározása és ezek számonkérése. ​

Az eredményesen működő vállalkozás mellett cél az életterületek harmóniája, az egyén személyes jóérzése és a lelki béke.


Mikor tudunk együtt dolgozni?

Akkor tudunk együtt dolgozni, ha van egy üzleti célja. Ha fejlődni akar, ha kiszervezni vagy átszervezni tervez, ha szeretné magát tehermentesíteni, és átlátja, hogy ezen lépések megtétele milyen üzleti/anyagi haszonnal jár.

Olyan emberekkel tudok együtt dolgozni, akik alaposan felkészülnek a közös beszélgetéseinkre, elvégzik a megbeszélt vállalásokat és hozzák a témákat, amikkel az ülésen foglalkozunk. Igazi proaktív vállalkozók, akik elkötelezettségüknek köszönhetően sokszoros eredményt érnek el a közös munkánk által is.


Olyan emberekkel dolgozom, akik tudják, hogy önmaguk fejlesztésére áldozni a legjobb befektetés.


Ki vagyok én?

Vanyovszki Mária vagyok, 10 év vállalati vezetői és 7 év kreatív ipari tapasztalattal: az asalon.hu divatportál alapítója, a coutureportre.hu vállalkozás és a ronexus.hu stratégiai cég társalapítója.

Mióta coachként dolgozom, 300+ ülést vittem végig, több ügyfelem lépett ki a vállalkozói létbe, alkotott valami teljesen újat, erősítette meg az üzletét és lépett szintet vállalkozóként.

Induláskor a saját eredményeimre alapoztam, mostanra már az ügyfeleim eredményei adnak megerősítést, hogy hatékony, amit nyújtok.

Technikai részletek az üzleti coaching-ról:


A cél: Egy nagyobb előrelépést jelentő célért dolgozunk olyan rendszerességgel, ami szükséges a gyorsabb haladáshoz.


Módszertan: A módszertant egyénileg alakítom: együtt gondolkodó partner, tanácsadó, coach, barát és mentor leszek, attól függően, hogy épp mire van szükség a továbblépéshez. Ezzel összhangban teljes transzparenciát kérek, különben nincs értelme a folyamatnak.


Helyszín: A beszélgetéseink online, videóhívás formájában, vagy igény szerint a vállalkozó irodájában történnek.


Időtartam: Minimum 6 hónapos projekteket vállalok. Ez alatt teljes vagy részcélokat tudunk elérni, és folytathatjuk, ha szívesen dolgozunk együtt a továbbiakban is. Egy hónapban két-három másfél órás konzultáció mellett folyamatos kapcsolattartással dolgozunk együtt. Az ülések között email-ben tudunk kommunikálni, ahol a felmerülő kérdéseket egyeztetjük, a vállalásokat nyomon követjük, amikre visszajelzést is adok.


Amennyiben felkeltettem érdeklődését és szívesen igénybe venné a coachingot, várom megkeresését:


Vanyovszki Mária

maria.vanyovszki@gmail.com

Comments


bottom of page