top of page
Keresés
  • Szerző képeMaria Vanyovszki

Mivel győzöd le a félelmeid? - Szeretet - Lelki erő - Önbizalom - Életöröm

A félelem ellentéteként a merészséget és a hősiességet szoktuk megnevezni, mintha folyton harcolnunk kellene. Pedig az emberi élet elsődleges vágya nem a harc, hanem a szeretet.


Az életünket korlátozó félelmek nagy része is szeretetlenségből, a szeretet hiányából adódik.

Ebből ered az ismeretlentől való félelem, a bizonytalanság magadban és a bizalom hiánya a másik iránt. Az élet kiteljesedését korlátozó félelmeket szeretettel lehet feloldani.


A feltételek nélküli szeretet révén elfogadod magad és a másikat. A szeretetből eredő magabiztosságod egyre bátrabbá és szabadabbá tesz.

A feltételek nélküli szeretet által bízol magadban és a másikban.

Amikor szeretettel töltöd meg a lelked, az egyrészt önbizalmat ad, másrészt egyre nagyobb nyitottsággal fordulsz a világ dolgai és a többi ember felé.


Aki szeretetből cselekszik, mindig a maga örömére és a mások javára tesz.


Az alábbi hanganyag megerősíti a benned élő feltételek nélküli szeretet érzését. Rendszeres hallgatásával egyre magabiztosabbá és nyitottabbá válsz. Önbizalmat és lelki erőt ad, hogy egyre jobban kiteljesedj személyedben, szeretetben.A szeretet meditáció az egyik legkedvesebb számomra a vezetett meditációk közül.

Mély tapasztalásaim során éltem meg azokat az élményeket, amik a fenti hanganyagot is ihlették. Későbbi tanulmányaimban örömmel láttam visszaigazolását másoknál is annak, hogy a szeretet meditáció milyen hatékonyan járul hozzá az életöröm és a lelki béke megtapasztalásához.


A nagy mesterek azt mondják, a meditáció és a szeret gyökerei ugyanazok.

A meditációt csak szeretettel érdemes végezni, és a szeretet is más, amikor meditatív tapasztalat áll mögötte.


Nagy szeretettel készítettem ezt a hanganyagot, hogy egyre teljesebb életet élhessünk egyre többen.

___________

Vanyovszki Mária

Coach | Mentor | Tanácsadó

maria.vanyovszki@gmail.com
Comments


bottom of page