Rólam

"Azért vagyunk a világon, hogy szeressünk, folyamatosan fejlődjünk és segítsünk egymásnak."

Tizenhárom évesen egy erdélyi, kis faluból indultam el a világba, hogy jobb iskolákba járhassak. Az egyetem után a non profit szférában kezdtem dolgozni kulturális projekteken és karitatív ügyeken. Többször költöztem, váltottam országot és kezdtem valami teljesen újba. Ekkor már főleg vállalati körökben tevékenykedtem középvezetőként. Az izgalmas emberi és szakmai tapaszlatok sokat tanítottak. Radikális változást azok a gyászélmények indítottak el bennem, amikor pár hónapon belül a férjem és az édesapám is elveszítettem. Ebben a traumaállapotban ért egy munkahelyi zaklatás, ami után soha többé nem mentem be dolgozni. Arra vágytam, hogy hagyjon békén mindenki, és egyedül legyek. A belső út közben egy olyan alkotási igénnyel párosult, aminek munkája és eredménye fokozatosan visszaküldött az emberek közé, a világba. Miközben egy álmot építettem, új területeken szereztem tapasztalatot és egyre nagyobb ismertséget. Ezzel párhuzamosan, a traumák tudatos feldolgozása során nemcsak lelki békére, de új hivatásra is találtam, amit köszönök Wiesner Edit mester coachnak és Tapolyai Emőke pszichológusnak.

Coachként ma már másokat segítek abban, hogyan valósítsák meg az álmaikat. 

Segítek előhozni az igazabb, örömtelibb, derűsebb, magabiztosabb, bátrabb önmagad. 

Azt az éned, aki minden helyzetben a legjobb megoldást választja, amiből fejlődik, amiben értékeli magát, és ami által boldog.

Mivel fordulhatsz hozzám?

Teamwork

Nagy álmaid vannak, de nem tudod, hogyan és kikkel vágj bele?

Évek óta van egy dédelgetett álmod, de nem vagy biztos magadban, nem tudod, hogyan valósítsd meg, hol és kikkel kezdd el. Több ötleted is van, és nem tudsz választani, melyiknek van realitása.

 

A családodban, a környezetedben nincs olyan, akihez fordulhatnál, aki ahhoz foghatót csinál, amit te szeretnél. Vagy épp ellenkezőleg, mindenki sikeres a maga területén, és te nem érzed köztük magad elég jónak.

 

Akárhonnan is jössz, akár van egy dédelgetett álmod, vagy még meg sem tudod fogalmazni, a coaching segít, hogy kidolgozzuk az ötleteid, megtaláld hozzá a társakat és elindulj az álmaid útján. 

Változtatni szeretnél, de nem tudod, mit és hogyan?

Éve óta pörögsz a mókuskerékben és bár hatékonyan csinálod, sőt, tisztelnek és elismernek, te belül érzed, hogy már nem okoz örömet.

A Business Coachingot ajánlom, amennyiben elsősorban a szakmai motivációdon akarsz erősíteni. Évtizedes vállalati, vezetői tapaszlattal a hátam mögött ismerek minden oldalt és hatékony eszközökkel tudom segíteni az újrapozicionálásodat

Amennyiben több életterületeden érzed a nyomást, az elakadást, a Life Coaching lesz segítségedre. Miközben fejlődik az önismereted és a kommunikációd, segítek előhozni az igazabb, örömtelibb, derűsebb, magabiztosabb, bátrabb önmagad is. Azt az éned, aki minden helyzetben a legjobb megoldást választja, amiből fejlődik, amiben értékeli magát, és ami által boldog.

Portrait of Friends

Van egy jó szolgáltatásod és/vagy terméked, mégsincs elég ügyfeled?

személyes brandépítés mára begyűrűzött minden dolgozó ember világába. Az ember maga fontosabb, mint a logó: hogy néz ki, mit sugároz, milyen nyilatkozatokat tesz, interneten mi lelhető fel róla.

 

Hogyan támogathatja a vizualitás a hivatásod és a gazdasági célkitűzéseidet? Milyen lehetőségek vannak arra, hogy a legszebb éned, a legjobb formád mutasd meg a világnak?

Arculati tanácsadás keretében felépítjük a hiteles énképet, ami külső megjelenésedben és a virtuális térben rólad megjelenő tartalmak révén is kifejezi azt a magas minőséget, amit szolgáltatásoddal és/vagy termékeiddel képviselsz a világban.

Keresed az utad? Hogyan menj tovább? Miben valósítsd meg önmagad?

Úgy érzed, egy helyben toporogsz, miközben haladni szeretnél. Másmilyen életre vágysz, de még keresed, mi lehet az.

 

Boldogság, biztonság, kaland, lelki béke...

 

A coaching folyamat során a személyes és a hivatásbeli fejlődéseddel egyaránt foglalkozunk. Végigvesszük a magánéleti és szakmai kihívásokat, feltárjuk az előtted álló lehetőségeket, hogy bátran, magabiztosan haladj az álmaid útján. 

Black and White Landscape

Minden összecsapott a fejed felett? Kemény dolgok történtek veled?

Vannak élethelyzetek, amikor minden kilátástalannak tűnik: elveszítetted az állásod, a körülmények nem teszik lehetővé a hivatásod, szakítottál, megromlott a párkapcsolatod, talán még szeretted is hunyt el. Gyászhoz hasonló traumát élünk meg nagyon sok veszteségnél. Ilyen helyzetben a kiutat látni szinte lehetetlen. Többszörös gyásztapasztalattal a hátam mögött segítőként tudlak kísérni. A megéléseidet megosztva tudod őket fokozatosan kiengedni magadból. Támogató eszközeimmel hatékonyabban jutunk el az úthoz, amikor egyre több lesz újra az öröm és beindul az igazi élet.

VÉLEMÉNYEK

“Mária több kihívásos élethelyzetben mellettem állt. Amikor a ruhatár frissítés is szükségessé vált, kíváló érzékkel ajánlott számomra izgalmas vásárlási lelőhelyeket, ahova személyesen elkísért. Szakértőként segített a konkrét ruhadarabok kiválasztásában, vidám természetének köszönhetően pedig a folyamat egy jó élmény is volt. ”

Bene Bálint, benestudio.co

Elérhetőség:

Vanyovszki Mária

Üzenet küldése:

Köszönöm az üzenetet! Hamarosan válaszolok.