VÁLLALATI COACHING

Vezetői coaching

Üzleti coaching

  • A vállalati coaching ideális támogatás egyéneknek és cégeknek egyaránt, amikor az eredményes kommunikáció, a hatékonyság növelése és a működés sikeresebbé tétele a cél.  

  • Felkészít a kihívásokra, megerősít a változásokra és a stresszhelyzetekre. 

  • Támogatást, visszajelzést, tanácsot ad egyéneknek, vagy csoportoknak, hogyan növelhetnék teljesítményüket egy üzleti környezetben.

  • Tapasztalt vezetők támogatása olyan helyzetekben, amikor egyéb életkörülményeik változásából adódó nehézségekkel is meg kell küzdeniük.

  • Frissen kinevezett vezetők segítése saját szerepük definiálásában, az elvárások tisztázásában, a kapcsolatok kialakításában, a munkatársak motiválásában, a pozitív légkör kialakításában.

  • Támogatni a vezetőket az értékrendjük képviseletében, a vezetői stílus, az erősségek, a fejlesztendő területek tudatosításában az önismeret, a reális helyzetértékelés és a stressz menedzsment fejlesztése révén.

  • Vezetői kompetenciák fejlesztése: kommunikáció, problémamegoldás, delegálás, munkatársak motiválása, hatékony visszajelzés, konfliktuskezelés, érzelmi intelligencia.

Vezetői coaching

Felsővezetők 

Vállalati vezetők

Menedzserek

Üzleti coaching

Kis- és középvállalkozások, valamint startupok vezetői, tulajdonosai számára nyújtok támogatást az álmuk megfogalmazásában, a vállalkozásuk elindításában és a fejlesztésében. 

 

Segítek, hogy a napi feladatok megélése közben is lássák a lehetőségeket, és tudják fejleszteni önmagukat és a beosztottaikat.


Támogatást nyújtok az asszertivitás, burnout, delegálás, döntéshozatal módja, időgazdálkodás, karrier célok, konfliktuskezelés, motiválás, networking, önbizalom, önismeret, personal brand, stresszkezelés témákban.

Az eredményesen működő vállalkozás mellett cél az élet öröme, az egyén személyes jóérzése és a lelki béke. 

IMG_1469.JPG

Elérhetőség:

Vanyovszki Mária