top of page
Happy Girl

Ha egyik napról a másikra minden vágya teljesülne, Ön milyen életre ébredne?

Gondolta volna, hogy a vágyak megvalósításának egyik legnagyobb akadálya, hogy nincsenek megfogalmazva?

Aki nincs tisztában az értékeivel, nem látja át a lehetőségeit, hogyan tudná megfogalmazni a legmerészebb vágyait?! Honnan tudná, merre induljon, hogyan kezdjen bele? Mi az, ami már rendelkezésére áll? Mik az akadályok? Mi az, ami hiányzik?

A coaching folyamatban ezekre a kérdésekre adjuk meg a válaszokat.

Az élet a folyamatos fejlődésről szól. Nem számít, mennyi mindent ért már el, mindig van lehetőség új élményekre és sikerekre.

Mi történik a coaching során?

Célkitűzés

Ránézünk a jelenlegi helyzetére, megfogalmazzuk, hogy mi az, amin változtatni szeretne, mi a célja, és ezek alapján elindulunk a fejlődése útján.

Feltérképezés

Feltárjuk az eddigi működése mozgatórugóit, megnézzük a nehézségeit. Tudatosítjuk az erősségeit és átvesszük, hogy mik a fontos értékek. 

Megerősítés

Kreatív eszközök és technikák segítségével megerősítjük a személyiségét, felszínre hozzuk további képességeit és feltárjuk a  további lehetőségeket.

Építkezés

A megvalósításra összpontosítunk, akár kis lépésekről, akár nagy változtatásokról legyen szó. Helyzeteket modellezünk, a kihívásokból tanulunk, a sikereket megünnepeljük.

Támogatás

Az ügyfél erőforrásait egyre tudatosabban használva extra inspirációt, bíztatást és motivációt kap a folyamat során, hogy lendületét fenntartva töretlenül haladjon céljai felé..  

Eredmény

A coaching egy olyan önismereti, fejlődési út, ami már folyamatában segíti a boldogulást, hogy az ügyfél személyében megerősödve, bátran, magabiztosan élje a legjobb életét.

Hogyan támogatom én?

Vallom, hogy minden ember maga ismeri legjobban a saját helyzetét és látja át annak minden aspektusát. Az a döntés lesz a legjobb, amit a maga számára meghoz. Akármi is lesz a kimenetel, ebből fog a legtöbbet tanulni és fejlődni. Coachként abban segítek, hogy az értékeit, a helyzetét, az adottságait, a lehetőségeit jobban átlássa, a vágyait megfogalmazza, a célt kitűzze, a fókuszt fenntartsa és a terveit megvalósítsa.

Kérdéseket teszek fel. Olyanokat, amiket eddig még senki. Figyelek, jegyzetelek, hozzászólok, kihangosítok. Olyan eszközöket alkalmazok, amelyek révén az ügyfél magabiztosan és jó érzéssel halad előre.

 

A folyamat az aktuális helyzete lehetőségeivel és a változtatási igényei, céljai meghatározásával kezdődik. Kérdéseimmel, felvetéseimmel és a coaching kreatív eszközeivel támogatom a fejlődését, az új perspektívák kidolgozását, a döntési lehetőségek, az alternatívák megfogalmazását. 

 

Pontosítjuk a fontos értékeket, tisztázzuk a jövőképet. Tudatosítjuk és felerősítjük a képességeit, hogy személyében megerősödve indulhasson el a boldogabb élete irányába.

 

Fontos számomra a tudatosság megerősítése, mellyel segítem, hogy megértse, elfogadja és szeresse önmagát.

Vanyovszki_Maria_coach_teamcoach_business_08.jpg

ONLINE COACHING 

Virtual Conference

Az online coaching egy új lehetőség azoknak, akikkel más országban, városban élünk.

 

Az online coaching elterjedését a járványhelyzet felgyorsította, létjogosultságát felerősítette. Egyre többen igénylik a támogatást az otthonba zárt körülmények között és ők is az online lehetőséget választják akkor is, ha egy városban élünk.. 

Kényelmes, biztonságos és hatékony!

Az utóbbi évek tapasztalatai alapján a folyamat hatékonyan működik gépen keresztül is: nemcsak a kérdésfelvetések, a kommunikáció, az eszközök, a technikák, de a két ember, az ügyfél és a coach egymásra hangolódása is. Legyen szó akár egyéni coachingról, akár csoportos foglalkozásról, az online lehetőségek teret adnak a személyes és szakmai fejlődésre.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

Elérhetőség:

Vanyovszki Mária

bottom of page