top of page
Keresés
  • Szerző képeMaria Vanyovszki

Forradalmárokkal beszélgetek - És te? Te hogyan éled az életed?

Szerinted mi a baj a világgal? Mi hiányzik, hogy jobb legyen? Mi az, amin te tudsz változtatni? Mit szeretsz csinálni? Miben vagy jó? Mivel keresel pénzt?

Édesanyám mesélte a múltkor, hogy amikor megkérdezik tőle, mivel foglalkozom, nem tudja, mit is mondjon pontosan, annyi mindent csinálok.

Emberekkel beszélgetek. Forradalmárokkal, akik meg akarják változtatni a világot és tesznek is ezért...

válaszoltam neki.


Coach vagyok, médiaszakember, arculati és divattanácsadó, de tulajdonképpen mindegyikben ugyanazt csinálom:


Emberekkel beszélgetek, akik változásra vágynak vagy már el is kezdték a maguk forradalmát, és nap mint nap tesznek a jobb világért.


Saját tapasztalatomból és a velük megélt beszélgetésekre alapozva mondhatom, hogy eszméletlen jó érzés az, amikor az ember ráébred, miért is jött erre a világra. Amint a kimondás után elindul a megvalósítás irányába, olyan harmonikusan áll össze minden, hogy a bevezetőben feltett kérdésekre a válaszok ugyanazt az irányt mutatják...


Újságírói munkám során olyan kivételes "forradalmárokkal" és újítókkal készítek interjúkat, mint pl. a nyitóképen szereplő beszédpartnerem, Mitter Anna Róza, aki a fenntarthatóságra épített vállalkozásával évek óta nyújt személetformáló szolgáltatásokat.


Coach munkám során olyan elkötelezett emberek találnak meg, akik nap mint nap megerősítést adnak arra, hogy az élet lehetőségei végtelenek. Hogy jó helyre és jó időbe születtünk és képesek vagyunk újabb és újabb forradalmi változásokat elindítani a világban.


És te? Te hogyan éled az életed?


Ha még nem éreztél rá, mi az, amivel igazán foglalkozni szeretnél, vagy már van egy álmod, csak nem tudod, hogyan indulj el vele, a coaching neked is szól.


Egy coach-csal folytatott irányított beszélgetés révén olyan támogatást kapsz, ami addig fel nem ismert álmaid, vágyaid, erőid, tehetségeid és tapasztalataid tudatosítja és aktivizálja benned. Ezt követi a lehetőségek feltérképezése és az építkezés, ami után önmagadban megerősödve és többféle megoldással felvértezve, magabiztosan és céltudatosan lépsz ki a világba, a megvalósítások felé.


Foly. köv.

___________

Vanyovszki Mária

Coach | Mentor | Tanácsadó

+36306042901

Nyitókép: Nerpel Nikoletta Profilkép: Kondoros Éva Katalin

bottom of page