Rólam

Vanyovszki_Maria_coach_teamcoach_business_16.jpg

Egyéb aktivitások: 

asalon.hutilos.hukepmas.hu

Akkor döntöttem el, hogy lesz egy faltól-falig könyvespolcom, amikor hatévesen egy nap alatt megtanultam olvasni. Az otthonunkban fellelhető összesen három könyv egy olyan új világot nyitott meg előttem, amiből minél többet akartam.

Egy kis faluból származom, tizenhárom évesen innen indultam el és költöztem egyre nagyobb városokba; jártam az iskolákat és faltam a könyveket.

Az egyetem után a non profit szférában tevékenykedtem kulturális projekteken és karitatív ügyeken. Majd országot váltottam és több mint tíz évet dolgoztam a vállalati szférában pénzügyi, gazdasági és jogi területeken.

Egy időre egészen Kínáig elmentem.  

A folyamatos változásban az élettapasztalatok mellé a könyvek is egyre gyűltek, mígnem egy hirtelen tragédiasorozat után több mint egy évig nem bírtam könyvet venni a kezembe. Egy barátnőm küldözgette, hogy épp miket olvas, meg mit ajánl nekem ebben a helyzetben, amire én azt válaszoltam: "Köszönöm szépen, nem kérek olvasnivalót; most éppen magamat olvasom, nagyon izgalmas."

A belső úttal párhuzamosan kezdtem azokba a munkáimba, amikkel mások vállalkozásait emeltem. Ennek köszönhető az is, hogy mára nemcsak a vállalati szektor, de a kreatív szféra is jól  ismeri a nevemet.

Munkáimban izgalmasnak tartom a két ágazat közötti átjárás lehetőségeit, az eltérő szemlélet- és működésmódok megosztását egyik kultúrából a másikba, mindkettő hatékonyságának növelésére.

A folyamatos önismereti munkának és a tudatos építkezésnek köszönhetően mindeközben az addig halomra gyűlt "könyvek" is a helyükre kerültek. Coachként ezzel a sokszínű és stabil háttérrel támogatom ügyfeleimet, hogy tehetségüket, tudásukat és tapasztalataikat egy jelképes polcra rendezve, személyükben és hivatásukban egyre jobban kiteljesedve élvezzék az életet. 

KÜLDETÉSEM

Hiszek abban, hogy az egyének fejlődése révén lesz a világunk is folyamatosan jobb hely. 

Mivel fordulhatnak hozzám?

Flying Books

álmok megvalósítása

vállalkozásfejlesztés

hatékonyság fejlesztése

önismeret, kommunikáció

önmenedzselés fejlesztése

munkatársak motiválása

csapatépítés

változó élethelyzet

szakmai kihívások

vezetőfejlesztés

szervezetfejlesztés

életszerepek, életcélok

SZOLGÁLTATÁSOK
EGYÉNI ÉS VÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE

Egyéni COACHING

Vezetőknek, szakembereknek, ill. magánembereknek ajánlott szakmai kihívások, hivatásbeli kérdések és egyéb élethelyzetekből adódó nehézségek, változások esetén.

team COACHING

Vállalatoknak, vezetőknek, dolgozói csoportoknak ajánlott, amikor fontos az eredményesség, a közös célok kitűzése, a hatékony csoportdinamika, az egyén fejlődése és megtartása.

üzleti coaching

Vállalkozóknak, vezetőknek hatékonyság növelésére, lehetőségek feltérképezésére, készségek fejlesztésére, eszköztárak bővítésére, ill. nehézségek kezelése esetén. 

VÉLEMÉNYEK

"Mária jól célzott kérdései és tudatos, de figyelmes, támogató háttérben maradása arra késztetett folyamatosan, hogy magamnak fogalmazzam meg a céljaimat, és merjem bátran kijelölni azokat. Jelenléte struktúrával töltötte meg azt, ami addig egy képlékeny gondolathalmaz volt. Mária munkásságomat azóta is követi és támogatja, kapcsolatunk élő maradt és közvetlenné vált."

Szabó Marianna 

maarjan.com

Szabo_Marianna_maarjan.jpg

Elérhetőség:

Vanyovszki Mária

Üzenet küldése:

Köszönöm az üzenetet! Hamarosan válaszolok.