Rólam

Vanyovszki_Maria_coach_teamcoach_business_18.jpg

Ez a kép a nappalimban készült, a faltól-falig érő könyvespolcom előtt, amiről gyerekkoromban álmodtam.

Egy kis faluból származom, ahol nagy szeretetben neveltek, mégis elvágytam. Amikor egy nap alatt megtanultam olvasni, egy új világ nyílt meg előttem. Miután az otthon fellelhető, összesen három könyvet hamar kiolvastam, hatalmas könyvespolcról álmodoztam.

Tizenhárom évesen ebből a kis faluból indultam el a világba, hogy minél többet lássak és tanuljak belőle. Egyre nagyobb városokba költöztem, jártam az iskolákat és faltam a könyveket.

Az egyetem után a non profit szférában tevékenykedtem kulturális projekteken és karitatív ügyeken. Majd országot váltottam és több mint tíz évet dolgoztam a vállalati szférában pénzügyi, gazdasági és jogi területeken. Egy időre egészen Kínáig elmentem.  

A folyamatos változásban a könyvek is egyre gyűltek: nyelvkönyvek, kortárs és kortalan szépirodalom, képzőművészet, művészettörténet, filmművészet, pszichológia, nyelvészet, filozófia, jog és gazdaság. Minden, amivel addig dolgom volt. 

Majd egy hirtelen tragédiasorozat után több mint egy évig nem bírtam könyvet venni a kezembe. Egy barátnőm küldözgette, hogy épp milyen könyveket olvas, meg mit ajánl nekem ebben a helyzetben, amire én azt válaszoltam: "Köszönöm szépen, nem kérek olvasnivalót; most éppen magamat olvasom, nagyon izgalmas."

A külső körülmények és a belső út újabb változástatások felé terelt. Miközben az álmaim felé haladtam, az önismereti munkának és a tudatos építkezésnek köszönhetően az addig halomra gyűlt könyvek is a helyükre kerültek.

Coachként ezzel a sokszínű és stabil háttérrel támogatom ügyfeleimet a változásaikban. Hogy tehetségüket, tudásukat és tapasztalataikat egy jelképes polcra rendezve, személyükben és hivatásukban egyre jobban kiteljesedve élvezzék az életet. 

KÜLDETÉSEM

Hiszek abban, hogy az egyénbe fektetett belső munka révén lesz a világunk folyamatosan jobb hely. 

Mivel fordulhatnak hozzám?

Flying Books

álmok megvalósítása

vállalkozásfejlesztés

hatékonyság fejlesztése

önismeret, kommunikáció

önmenedzselés fejlesztése

munkatársak motiválása

csapatépítés

változó élethelyzet

szakmai kihívások

vezetőfejlesztés

szervezetfejlesztés

életszerepek, életcélok

SZOLGÁLTATÁSOK
EGYÉNI ÉS VÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE

Egyéni COACHING

Vezetőknek, szakembereknek, ill. magánembereknek ajánlott szakmai kihívások, hivatásbeli kérdések és egyéb élethelyzetekből adódó nehézségek, változások esetén.

team COACHING

Vállalatoknak, vezetőknek, dolgozói csoportoknak ajánlott, amikor fontos az eredményesség, a közös célok kitűzése, a hatékony csoportdinamika, az egyén fejlődése és megtartása.

üzleti coaching

Vállalkozóknak, vezetőknek nehézségek kezelése esetén, lehetőségek feltérképezésére, készségek fejlesztésére, eszköztárak bővítésére, hatékonyság növelésére. 

VÉLEMÉNYEK

"Mária jól célzott kérdései és tudatos, de figyelmes, támogató háttérben maradása arra késztetett folyamatosan, hogy magamnak fogalmazzam meg a céljaimat, és merjem bátran kijelölni azokat. Jelenléte struktúrával töltötte meg azt, ami addig egy képlékeny gondolathalmaz volt. Mária munkásságomat azóta is követi és támogatja, kapcsolatunk élő maradt és közvetlenné vált."

Szabó Marianna 

maarjan.com

Szabo_Marianna_maarjan.jpg

Elérhetőség:

Vanyovszki Mária

Üzenet küldése:

Köszönöm az üzenetet! Hamarosan válaszolok.