top of page

Amennyiben az oldalam felkeltette érdeklődését és szívesen igénybe venné a coachingot, várom megkeresését!

Vanyovszki_Maria_coach_teamcoach_business_16.jpg
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube

Ki vagyok én?

Vállalkozó és coach vagyok.

13 évesen egy kis erdélyi faluból indultam el, hogy továbbtanulhassak és megismerjem a világot. Több mint tíz évet dolgoztam a vállalati szférában pénzügyi, gazdasági és jogi területeken. Azt megelőzően a non profit szférában tevékenykedtem kulturális projekteken és karitatív ügyeken. Éltem Romániában, Magyarországon és Kínában.

2015-ben, egy sor tragédia után a gyásszal párhuzamosan egy mély és intenzív önismereti utat jártam végig. Az önismereti munka eredményeként és a kreatív iparban töltött 6 év közben kezdtem azokba a munkáimba, amikkel mások vállalkozásait emeltem és ráéreztem, hogy ez az életem. 

Miért lettem coach?

Mert...

  • Hiszem, hogy világ lehetőségei korlátok nélkül bárki számára elérhetőek lehetnek.

  • Keresem a kihívásokat és támogatom az innovációt, az újat, a változást.

  • Tapasztalatommal és szakmai eszközeimmel járulok hozzá inspiráló ügyfeleim kiteljesedéséhez, akik mind hatással vannak a világra, vagy arra készülnek, hogy hatással legyenek.

  • Szeretem az életet, és hiszem, hogy ez a tapasztalás mindenkinek jár, hogy személyünkben és lehetőségeinkben egyre jobban kiteljesedve élvezzük az életet.

KÜLDETÉSEM

Hiszek abban, hogy ha az egyének egyre jobban érzik magukat, attól lesz a világunk is egyre jobb hely.

Mivel fordulhatnak hozzám?

Flying Books

álmok megvalósítása

vállalkozásfejlesztés

hatékonyság fejlesztése

önismeret, kommunikáció

önmenedzselés fejlesztése

munkatársak motiválása

csapatépítés

változó élethelyzet

szakmai kihívások

vezetőfejlesztés

szervezetfejlesztés

életszerepek, életcélok

SZOLGÁLTATÁSOK
EGYÉNI ÉS VÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE

Egyéni COACHING

Vezetőknek, szakembereknek, ill. magánembereknek ajánlott szakmai kihívások, hivatásbeli kérdések és egyéb élethelyzetekből adódó nehézségek, változások esetén.

team COACHING

Vállalatoknak, vezetőknek, dolgozói csoportoknak ajánlott, amikor fontos az eredményesség, a közös célok kitűzése, a hatékony csoportdinamika, az egyén fejlődése és megtartása.

üzleti coaching

Vállalkozóknak, vezetőknek hatékonyság növelésére, lehetőségek feltérképezésére, készségek fejlesztésére, eszköztárak bővítésére, ill. nehézségek kezelése esetén. 

VÉLEMÉNYEK

"Mária jól célzott kérdései és tudatos, de figyelmes, támogató háttérben maradása arra késztetett folyamatosan, hogy magamnak fogalmazzam meg a céljaimat, és merjem bátran kijelölni azokat. Jelenléte struktúrával töltötte meg azt, ami addig egy képlékeny gondolathalmaz volt. Mária munkásságomat azóta is követi és támogatja, kapcsolatunk élő maradt és közvetlenné vált."

Szabó Marianna 

maarjan.hu

Szabo_Marianna_maarjan.jpg

Elérhetőség:

Vanyovszki Mária

Üzenet küldése:

Köszönöm az üzenetet! Hamarosan válaszolok.

bottom of page