top of page
Keresés
  • Szerző képeMaria Vanyovszki

REGGELI MEGERŐSÍTÉSEK – 5 percnyi hangolódás, hogy jó érzéssel induljon a nap

Mikor fogalmaztad meg legutóbb az álmaid és a vágyaid? Milyen gyakran dicséred meg magad? Csináltál már olyat, hogy összeírtad az erősségeid, az értékeid, a tapasztalatod, a tudásod?

Minden nappal, minden reggeli ébredéssel újabb lehetőséget kapunk arra, hogy a legjobb énünket éljük és a legboldogabb életünket megteremtsük.

A reggeli megerősítések hozzájárulnak az önértékeléshez, a világhoz való nyitottsághoz, az álmok, vágyak megfogalmazásához és a motiváció fenntartásához.


Bátorságra és szabadságra indítanak, hogy megérezd a belső, intuitív erőd és merd a szíved követni.

Hogy egyre jobban szeresd magad és az életet...

A reggeli megerősítéseket hallgathatod ülve a meditációd részeként, ágyban fekve szundi helyett, készülődés alatt, vagy útközben.


A napindító, pozitív állításokkal behangolod magad, mint egy ékes hangszert, hogy a legszebben szóljon: magabiztosan, színesen, több szólamúan. Tudatosan, hittel, nyitottsággal, szabadsággal, bátorsággal és szeretettel.


Fontos, hogy érezd át és tedd magadévá a kijelentéseket.

Ha van köztük olyan, amivel nem értesz egyet vagy nehéz vele azonosulnod, akkor érdemes lehet a kapcsolódó életterülettel foglalkoznod. Állhat mögötte egy hiedelem, egy gyerekkorból hozott minta, blokk vagy program, aminek a felismerésével és feloldásával ez a terület is egyre jobban működik majd az életedben.

Ha rendszeresen hallgatod a megerősítéseket, az is segítheti a feloldást. A hatásosabb eredmény érdekében érdemes folyamatosan, egy hónapon keresztül hallgatnod.



Amennyiben úgy érzed, hogy egy külső szempontra, egy szakemberrel való beszélgetésre van igényed, szeretettel várom az üzeneted. Tapasztalatból tudom, hogy az első telefonhívásra vagy üzenet elküldésére nehezen szánja rá magát az ember: "Mit kell vajon elmondanom? Mit lehet leírni? Biztos, hogy tud ez a másik ember nekem segíteni?" A kérdések jogosak, ezért az első megkeresésben nem "kell" elmondani semmit és nem is kötelez semmire. Elég annyit írni/mondani, hogy elgondolkodtál azon, hogy igénybe vedd egy coach munkáját. A többi az én dolgom.

___________

Vanyovszki Mária

maria.vanyovszki@gmail.com

bottom of page